Eet!verleden

Eet!verledenEet!verleden

Stadswandeling Nijmegen heeft sinds kort een inspirerend samenwerkingsverband met eet!verleden. Historica Manon Henzen heeft met haar historisch kookatelier in de afgelopen jaren bewezen dat er een rijke geschiedenis achter ons voedsel schuilgaat. Een historische rondleiding sluit dan ook perfect aan bij deze bijzondere kookworkshop! Het arrangement wordt aangeboden in het fraai gelegen historische pand de Commanderie van Sint Jan.

Historische kookworkshop bij eet!verleden

In historisch kookatelier eet!verleden ga je aan de slag met pure ingrediënten en vergeten smaakmakers. Met deze historische kookworkshop maak je een reis door de tijd en ontdek je mooie gerechtjes uit diverse kookboeken door de eeuwen heen.

De middag start met een historisch aperitief waarbij we een korte presentatie geven over kook- en eetgewoonten in onze geschiedenis. Daarna gaan jullie lekker ontspannen koken aan de hand van uitgewerkte historische recepten. Na het koken schuiven jullie aan aan de sfeervol gedekte tafel om te genieten van de historische gerechtjes die je gemaakt hebt.

Praktisch

Duur: 3 uur

Kosten: € 45 pp (inclusief dranken)

Reserveren: www.eetverleden.nl

Reacties zijn gesloten.